BLOG

Nyt varmepumpe informationscenter

Velkommen til vores blog, hvor vi deler viden og nyheder om varmepumper, boligvarme, grøn omstilling, tilskud og fradrag, kundecases, arrangementer, gode tilbud mv. Har du spørgsmål eller behov for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Written by Martin Falch Rasmussen

Direktør og medstifter af Enova Energy

26.06.2020

Nyt varmepumpe informationscenter

 

Søger du aktuel information og relevant viden om varmepumper? Så besøg vores nye informations- og download-center på vores hjemmeside. Her er det nemt at finde relevante materialer, hvad enten det drejer sig om de nyeste produktbrochurer fra førende luft/vand- og jordvarme-producenter eller på erhvervs-løsninger, eller hvis du vil vide mere om nyttige online-resurser, om myndighedernes regler, bekendtgørelser mv. eller om løsninger, serviceaftaler, energilån mv. fra ENOVA A+. Alt er nu samlet ét sted, og informationscenteret bliver løbende holdt opdateret.

Besøg infocenteret her

Øvrige artikler

Abonnér gratis på Bæredygtig Bolig og modtag løbende nyheder om varmepumper, boligvarme, grøn omstilling, tilskud og fradrag, kundecases, arrangementer, gode tilbud og meget mere

Tak for din tilmelding!

Abonnér gratis på Bæredygtig Bolig og modtag løbende nyheder om varmepumper, boligvarme, grøn omstilling, tilskud og fradrag, kundecases, arrangementer, gode tilbud og meget mere

Tak for din tilmelding!