BLOG

Forår for grøn omstilling

Velkommen til vores blog, hvor vi deler viden og nyheder om varmepumper, boligvarme, grøn omstilling, tilskud og fradrag, kundecases, arrangementer, gode tilbud mv. Har du spørgsmål eller behov for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Written by Martin Falch Rasmussen

Direktør og medstifter af Enova Energy

26.05.2020

Forår for grøn omstilling

Er det et spirende forår for grøn omstilling, vi under corona-krisen er vidne til flere steder i verden? Det er der mange, der mener.

For ikke bare har krisen været en katastrofe for fossil energi – mens de vedvarende energikilder er vokset – så den globale CO2-udledning nu er faldet med hele 17% i forhold til 2019 (kilde). Samtidig oplever millioner af indbyggere i verdens storbyer nu – mange for første gang – hvor skøn luften, himlen og årstiden kan være, når man pludselig er fri fra smog og anden forurening (kilde). Det har bl.a. i Kina ført til en regulær “kampagne for klimaet”, som nu bliver søsat hen over sommeren (kilde).

Herhjemme har ‘foråret’ været igang længe og får netop i disse dage yderligere momentum, når Regeringen og Folketingets partier i denne uge skal forhandle det første udkast til klimahandlingsplanen. Meget tyder allerede nu på, at den kommer til at give store fordele både til nye og gamle varmepumpeejere (kilde). Det følger vi op på i de kommende numre af vores nyhedsbrev.

Øvrige artikler

Fordele for solcelleejere

Fordele for solcelleejere

Fordele for solcelleejere Inden årets udgang skal alle solcelleejere over på den nye timebaserede flexafregning,...